Conference League

Αλόνσο: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες και στην ομάδα - Θα δώσουμε μάχη στο σπίτι μας»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 από τη Λανς στη Γαλλία.

Η Λανς επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο «Φελίξ Μπολάρ», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα playoffs του Conference League και η πρόκριση στη League Phase θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στα λάθη που έφεραν τα δύο γκολ των γηπεδούχων, τόνισε όμως πως έχει μεγάλη πίστη στην ομάδα και στους παίκτες του πως θα ανατρέψουν την κατάσταση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά, ενώ παίζαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μετά, αφού η Λανς έμεινε με παίκτη λιγότερο, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω και να προσπαθεί να αμυνθεί, όμως μας έλειψε η φρεσκάδα για να παίξουμε από τις πτέρυγες. Όταν μπήκε ο Πελίστρι υπήρχαν κάποιες φάσεις που ήταν καλές για εμάς, αλλά όταν δημιουργούσαμε ευκαιρίες από τις πτέρυγες δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου και στην ομάδα. Έχουμε 90 λεπτά στη διάθεσή μας για να παίξουμε στο σπίτι μας με τους φιλάθλους μας παρόντες. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και όλα όσα έχουμε για να μπορέσουμε να περάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x